File must exist and be placed inside the assets folder

Robuuste

Tafeltennistafels

Op zoek naar een tafeltennistafel? Met de tafeltennistafels van Kettler haal je ongeëvenaarde Duitse kwaliteit in huis. Eindeloos speelplezier voor jong en oud gegarandeerd. Want tafeltennis is een leuke en toegankelijke sport voor iedereen. Wie is er niet gek op een potje pingpong?

Bij Kettler maken we pingpongtafels voor ieder niveau en voor iedere wens. Een tafeltennistafel voor kinderen? Het voordelige beginnersmodel is ideaal voor de hele familie. Ben je een veeleisende hobby- of professionele speler? Dan is onze premium tafeltennistafel met voorgemonteerd net en zelfzekerend uitklapmechanisme jouw model. Komt de pingpongtafel binnen te staan? Check dan onze tafeltennistafels indoor. Als je buiten wilt pingpongen, zijn onze duurzame tafeltennistafels outdoor iets voor jou. Een tafeltennistafel in zwart/groen of een pingpongtafel in grijs/blauw? We maken ze in twee kleuren.

Welk model je ook kiest: ze blinken allemaal uit in functionaliteit. Dankzij de zwenkwielen kun je de tafeltennistafel probleemloos verplaatsen. Bovendien zijn alle tafeltennistafels inklapbaar. Hij staat dus niet in de weg als je 'm even niet gebruikt. Spelen zonder medespelers kan ook! Al onze modellen zijn uitgerust met een solotraining-mogelijkheid. Door één bladhelft neer te klappen kun je solo werken aan je techniek. Veel speelplezier!