File must exist and be placed inside the assets folder

75 jaar KETTLER

1949 - 2024

Het is al weer 75 jaar geleden dat KETTLER het eerste artikel op de markt bracht. Ontdek hoe driekwart eeuw vrijetijdsgeschiedenis zich ontwikkeld heeft in de nieuwe klassiekers van morgen, die het zorgeloze gevoel van vrijheid levend houden.

Nieuwe CATALOGUS Tuinmeubelen

laat je inspireren

De zon lonkt. De lente komt steeds dichterbij. Het tuinseizoen kan beginnen. De nieuwe catalogus Tuinmeubelen 2024 is er. Met beproefde en nieuwe producten. Blader door de catalogus en laat je inspireren.

Download catalogus

Kettler KETTCAR

pure nostalgie

Voor velen wordt de KETTCAR geassocieerd met jeugdherinneringen en nostalgie. KETTLER brengt nu de iconische trapauto terug in een modern en eigentijds design, maar met de bekende KETTLER kwaliteit en innovatie!

Lees meer

Kettler buggy/bolderwagen

compact en praktisch

De KETTLER COMPACT buggy/bolderwagen is een multifunctioneel talent. Van voor tot achter kan alles naar eigen wens aangepast worden. De KETTLER COMPACT buggy/bolderwagen biedt plaats aan 2 kinderen en is de perfecte metgezel voor je vrije tijd.

Lees meer

Kettler Buitenspeelgoed

let the good times roll

Gevarieerd en betrouwbaar, het zijn slechts enkele kenmerken waarover de driewielers, loopfietsen en steppen van Kettler moeten beschikken om te voldoen aan de hoge eisen van ouders m.b.t. veilig spelen.

Lees meer

Kettler Trampolines

the sky is the limit

Met de KETTLER trampoline JUMP zijn beweging en veel plezier gegarandeerd. En of je nu jong of oud bent - een sprong in de lucht is leuk voor iedereen.

Lees meer

Kettler Tafeltennis

plezier voor alle leeftijden

Het klassieke rondrenspel om de tafel is tot een nieuwe trend uitgegroeid. Het gaat erom tijd met vrienden en familie door te brengen en samen veel plezier te maken. Deze levensstijl wordt door de nieuwe tafeltennistafels van Kettler uitgebeeld.

Lees meer

Kettler Tuinmeubelen

wonen wordt een outdoor ervaring!

Binnen en buiten gaan vandaag de dag in elkaar over. Het comfort van de woonkamer hoeft niet te stoppen achter de terrasdeur. Richt uw "groene woonkamer" volgens uw persoonlijke wensen in met onze uitgebreide collectie tuinmeubelen en accessoires.

Lees meer

Groot aanbod

Tuinmeubelen

Tuinmeubelen

Buitenspeelgoed

Buitenspeelgoed

Robuuste

Tafeltennistafels

Tafeltennistafels

Welkom bij

Kettler Benelux

Al meer dan 70 jaar een gerenommeerd merk op het gebied van tuinmeubelen, tafeltennistafels, rollend speelgoed, sportartikelen en fietsen.

Voor de perfecte inrichting van uw terras of balkon heeft KETTLER een grote verscheidenheid aan meubels, kussens en accessoires te bieden. Er is een ruime keuze aan designs, materialen en kleuren, daardoor is voor iedere smaak het passende tuinmeubel te vinden.

De tafeltennistafels zijn geschikt voor jong en oud, beginners en gevorderden. Ze nodigen uit plezierige uurtjes met familie en vrienden door te brengen, maar zijn door de playbackfunctie ook geschikt om alleen te spelen.

En voor de kleinsten onder ons is er een uitgebreide keuze aan rollend speelgoed dat motiveert om te bewegen en de wereld te ontdekken. Het assortiment biedt veel verschillende modellen en voor alle leeftijdsgroepen het geschikte voertuig.

Zoek een

Verkooppunt

Zoek een verkooppunt bij jou in de buurt.

Zoek een dealer

Download

Onze catalogus

Blader thuis op je gemak door onze uitgebreide catalogus.

Download catalogus